IMG_1279 (2).jpg

SLAP ADVENTURES 2017

Black Bull Power osallistui kolmella autolla Syyskuussa 2017 Tyrol, Alps & Dolomites tapahtumaan.

Autot olivat:
Ford F-150 Shelby, Hanna ja Mika
Mini Cooper S, Antti ja Vilma
Nissan GTR, Ville ja Markus

Tapahtuman virallisena kuvaajana toiminut Markus Palo / Pro Ilmakuvaus teki hienoja videopätkiä reissun ajan ja koosteen reissun jälkeen.
Tässä linkkejä videoihin:

TEASER 2017 SEPTEMBER

FULL MOVIE 2017 SEPTEMBER 

 

IMG_1619.jpg

Matkapäiväkirja

8.9. Tiesitkö, ilman Passiakin voi matkustaa halki Euroopan...

Starttaamme kolmella autolla valloittamaan Saksan, Ranskan, Sveitsin, Itävallan, Italian, Tanskan ja Ruotsin. Tyrol-Alps-Dolomites Slap Adventures matkamme alkaa laivalla Saksaan Helsingistä. Laivamatkaa sujuu syöden, juoden ja pelaillen. Satamassa meiltä kysytään passia ja Vilma on unohtanut passinsa Kajaaniin. Päätämme kuitenkin jatkaa ilman passia. Sovimme, että aina kun kysytään henkilöpapereita näytämme porukalla suomalaista ajokorttia.

9.9 Saavumme Saksaan myöhään illalla. Ajamme hotelliin Hammoriin.

10.9 Matkamme jatkuu Baden Badeniin Dorint Hotelliin. Olemme hyvissä ajoin hotellilla joten näemme kun muut saapuvat ja saamme hyviä kuvia. Mukana matkassa meillä on Markus, joka toimii tapahtuman virallisena kuvaajana. Pro ilmakuvaus. Nautimme yhteisen päivällisen ja tutustumme uusiin matkakumppaneihin.

11.9 Ajamme Baben Badenista Itävaltaan Agua Dome hotelliin. Matkalla ohitamme mm. Memminghamin, Lake Constancen,  Furkajochin, Hochtannbergin ja Hahntennjohin. Agua Dome on kylpylähotelli, missä pääsemme pulahtamaan altaisiin yötaivaan alla ihanassa tunnelmassa keskellä Alppeja.

12.9 Kolmannen päivän ajo kestää noin 6,5 tuntia. Meillä meni enemmän aikaa, koska halusimme ajaa hieman rauhallisemmin, nauttien maisemista ja kuvaten paljon. Timmelsjoch, Jaufenpass, Sella, Pordoio, Col di Lana, Passo di Giau, Lake Misura ja hotelli Lienzessä oli matkan tarkoitus. Ihan jokaiselle ei tällä kertaa päästy sillä lumimyräkkä esti muutamia autoja (Aston Martin, Jaguar, McLaren) menemästä lumisille teille. Meidän F 150 Fordilla ei olisi ongelmaa ollut, mutta halusimme mennä tietysti muiden mukana.

13.9 Antilla ja Vilmalla oli Minissä ongelmia ja he jäivät odottamaan Lienziin osia autoon. Me jatkoimme matkaa. Jouduimme kuitenkin ennen Grossglckneria odottamaan tien avautumista (lumen takia). Pääsimme tänään ajamaan koko lenkin Gerlos Pass, Achen Lake ja Sylvenstein Damin kautta hotellille Interalpen- Hotel Tyroliin, Itävaltaan. Illalla nautimme upeassa hotellissa yhteisen päivällisen. Iloksemme Vilma ja Antti selvisivät matkasta samaa reittiä ja näimme heidät vielä hotellilla myöhään ennen nukkumaan menoa.

14.9 Edellisen yön hotelliin olisi voinut jäädä muutamaksi yöksi vielä. Matka jatkui seitsemän tunnin ajolla kohden Davosia, Sveitsiä. Fernpass, Namlos Valley, Hahntennjoch, Silveretta Alps, Heidiland ja Churwalden. Tälläkin reitillä jouduttiin hieman oikomaan rankkojen lumisateiden takia. Nousimme Davosissa hissillä ylös vuorille mutta jälleen kerran rankka lumisade sai meidät palaamaan takasin kylään päivälliselle.

15.9 Serpentiinitiet jatkuvat ja määränpäänä on Slap Adventuresin viimeinen yö Baden Badenissa Saksassa. Vietämme viimeisen yön samassa hotellissa mistä reissuun lähdimme. Tämä kylpylähotelli oli keskellä kaupunkia. Etäisyydet baareihin ja ravintoloihin oli lyhyet ;) Päivän nähtävyydet olivat Schwägalppass, Hulften Pass, Schramber, Fruedenstandt ja Mummelsee.

Illan päätteeksi nautimme yhteisen päivällisen Rizz Bistro & Restaurantissa.

16.9 Oli aika jatkaa matkaa kohden kotia. Kotimatkalla kävimme vielä Nurburgringillä ajamassa muutaman kierroksen. Kävimme myös syömässä jo tutuksi tulleessa Pistenklause ravintolassa. Yösijamme oli  Nurburgringin vieressä olevassa pienessä kylässä.

17.9 Matkamme ei suinkaan koskaan pääty tapahtuman päätökseen vaan kotimatka on aina Keski-Euroopan reissuilla pitkä. Yövyimme seuraavan yön hotellissa mikä sijaitsi mielisairaalan alueella. Siinä kohtaa matkaa tuntu että olimme kuitenkin väärässä paikassa...   

18.9 Ajoimme halki Saksan, Tanskan ja päädyimme Ruotsin rannikolle, eteläisimpään pisteeseen Ruotsia. Matkamuistot oli ostettu Saksasta joten pysähdyksiin ei enää tarvinnut varata aikaa.

19.9 Ajoimme maisemateitä kohti Tukholmaa ja Silja Linen terminaalia. Yölaivalla yli meren ja aamuvarhaisella oltiinkin jo kotimaassa.

20.9 Ajo kotiin.

 

Matka oli ikimuistoinen, kun mukana sai olla koko perhe ja muutama ystävä. Koska matkasta jäi muutamia alppiteitä ajamatta on seuraavillekkin vuosille vielä joitain näkemistä Keski-Eurooppaan. Mukavia muistoja jäi varsinkin paluumatkan hotellivalikoimasta, mikä  oli hieman erikoinen, (Mikan valinnat) mutta yö "siellä täällä tai autoin takapenkillä" ei niin haittaa kun matkaseura on hyvä. Olemme taas yhtä kokemusta rikkaampia ja nautimme tulevista seikkailuista jossakin päin maailmaa.